Γάμος, Οργάνωση Γάμου
       
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
     
   
 
sensyle οργάνωση γάμου
 
Καταχώρηση ιστοσελίδας στον οδηγό γάμου
 
Προφίλ
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
 

Sen Syle

H SenSyle είναι μια εταιρεία με έντονη παρουσία στον χώρο του Εvent Planning και της Διακόσμησης. Σας παρέχουμε συνολικές υπηρεσίες Oργάνωσης, Eπίβλεψης και Προγραμματισμού, ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε την σχεδίαση και κατασκευή πρωτότυπων ιδεών διακόσμησης για εσάς.

Το όνομά της SenSyle προέρχεται απο την αγγλική έκφραση που έχει επικρατήση στον χώρο του design, "senseofstyle". Έτσι όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας, με μοναδικό γνώμονα την υψηλή αισθητική και την συνέπεια, δημιουργούμε ενα εκλεπτυσμένο περιβάλλον, που ξεχωρίζει για την ευαισθησία και την κομψότητά του ανάλογα την προσωπικότητα του ζευγαριού!  

Απο το 2006, είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα όπου, εφαρμόζουμε την πρωτοποριακή φιλοσοφία “PlanAtHome-WithPlanner” για τον γάμο. Έτσι δίνουμε λύση στην απόγνωση της ατελείωτης αναζήτησης για ραντεβού ανα την Αθήνα, ενω σας προσφέρουμε δείγματα πάνω στις απαιτήσεις σας ακριβώς όπως τα οραματίζεστε, στον χώρο σας, χωρίς να αναγκάζεστε να χάνεται πολύτιμο χρόνο. Με τον τρόπο αυτό εκπληρώνουμε τον πραγματικό ρόλο του eventplanner, όπου δεν είναι άλλος απο το να σας αποδεσμεύουμε απο προβλήματα και να σας παρέχουμε λύσεις σε κάθε σας βήμα.  

Το πολυτάλαντο δυναμικό της εταιρείας μας βρίσκεται δίπλα σας, σε συνεχή επικοινωνία, έως και το πέρας της εκδήλωσής σας, συντονίζοντας παράλληλες εργασίες για εσάς, και καλύπτοντας κάθε μία ανάγκη που μπορεί να προκύψει. Η άριστη συνεργασία με τους συνεργάτες μας αλλά και τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς, εγγυάται τις καλύτερες δυνατές τιμές συνδυασμένες με ενα φινετσάτο αποτέλεσμα ανεξαρτήτως του χαρακτήρα του project που θα μας αναθέσετε!

 
πίσω
 
 
  Δημοφιλέστερες
σελίδές για τον γάμο
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
Sensyle οργάνωση γάμου, Οργάνωση γάμου Γλυφάδα
 
Νυφικά γάμου   Προσκλητήρια γάμου   Παπούτσια νυφικά   Νυφικό φόρεμα
 
 
Μπομπονιέρες γάμου   Βέρες γάμου   Στέφανα γάμου   Νυφική ανθοδέσμη
 
 
Αξεσουάρ γάμου   Σχολές χορού για το γάμο   Εταιρείες οργάνωσης γάμου   Γαμήλιο ταξίδι
 
 
Ξενοδοχεία   Κτήματα γάμου        
 
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future - Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future